Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Veelgestelde vragen

Je bent ten huwelijk gevraagd en nu mag je opzoek naar jouw droomkleding! Uiteraard roept dit vragen op. Wij hebben de meest voorkomende vragen hieronder beantwoord. Maar heb jij een vraag die hieronder niet bij staat maar je wil er wel graag antwoord op, bel of mail ons gerust. Wij helpen je heel graag. Of neem direct contact op.

Trouwen

Moet ik een afspraak maken, als ik bij Le Michel Bruidsmode wil komen passen?

Wij raden het wel aan om een afspraak te maken voor te komen passen. Op deze manier is er tijd voor je gereserveerd en staat er een adviseuse voor je klaar. Zonder afspraak is het mogelijk dat we op dat moment geen tijd hebben om te helpen en dat vinden we erg vervelend voor de bruid. Je hebt je er op verheugd en dan kan je niet passen.

Levertijden zijn langer als wij graag willen

Momenteel zitten de levertijden van de bruidskleding tussen de 6 en 9 maanden. Dit geld voor alle bruidsjurken maar ook voor jumpsuits en bruidsbroekpakken. We weten dat de leveranciers druk bezig zijn met de het verkorte van de levertijden maar helaas tot op heden is dit nog steeds erg lang.

Trouwen op kort termijn

Ik ben ten huwelijk gevraagd alleen willen wij op korter termijn trouwen?
Mocht het zo zijn dat door de snel naderende bruiloft de levertijden te lang zijn, hebben wij een grote collectie bruidsjurken, Bruidsbroekpakken en jumpsuits op voorraad. Op deze manier kunnen wij ook de bruiden helpen die op kortere termijn trouwen.

Personalisatie tot eigen ontwerp.

Le Michel Bruidsmode heeft een team van adviseuses, die naast Gediplomeerd stylist zijn ook Gediplomeerd coupeuse. Op deze manier kan Le Michel jouw eigen ontwerp van bruidskleding aan bieden en personalisatie. Wat is personalisatie? Je werkt met een bestaand ontwerp en past deze aan naar jouw wensen. Door bijvoorbeeld mouwen eraan te maken of juist kant van de jurk af te halen. Door de bruidskleding op deze manier aan te passen word de trouwjurk of jumpsuit nog meer jouw en kan de kleding ervoor zorgen dat jouw karakter nog meer gaat stralen!

Hoelang duurt een pasafspraak?

Voor een nieuwe pasafspraak plannen wij 2 uur, in deze 2 uur proberen wij zoveel mogelijk te laten zien van de collectie matchende met jouw voorkeuren. Daarnaast deelt de adviseus ook haar expertise met je en geeft tips en tricks mee. Wanneer personalisatie mogelijk is weet zij dit ook precies te laten zien en uit teleggen hoe de aanpassingen zullen zijn en eruit gaan zien.

Je bent ten huwelijk gevraagd en zwanger kan ik dan bij jullie passen?

Zeker hebben wij mogelijkheden voor trouwen als je zwanger bent. Geef het even aan als je een afspraak maakt.
Wij hebben trouwjurken speciaal voor zwangere bruiden maar ook een collectie jurk kan gewoon aangepast worden.

Ben je al bij ons geslaagd en ben je zwanger geworden. Neem even contact met ons op en we spreken alle opties en mogelijkheden met je door. Misschien dat je nu wel een keertje extra mag komen passen maar dan weten we wel zeker dat het er top uitziet.

Moet ik iets speciaals meenemen tijdens mijn eerste pasafspraak?

Inprincipe niet, wij hebben alles wat we nodig hebben voor de passing in de winkel. Mocht je lichte lingerie hebben mag je deze dragen, heb je dit niet geen probleem je hoeft het niet speciaal te kopen.

Hoe vaak kom ik nog terug na de aankoop van mijn bruidskleding?

Na aankoop van jou bruidsjurk, bruidsbroekpak of jumpsuit kom je nog 2 a 3 keer passen voor het op maat maken van jou droomoutfit.

Mocht je voor een eigen ontwerp hebben gekozen of personalisatie zou het kunnen dat je 4 a 5 keer terug komt om jouw bruidskleding helemaal tip top te maken.

Bij de eerste doorpas geven wij altijd aan hoe vaak wij verwachten dat je nog terug mag komen voor jouw droomjurk helemaal passend is.