Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Uden

Staat u op het punt om de belangrijkste dag in uw leven te vieren? Le Michel Bruidsmode is de aangewezen bruidszaak om u verder te helpen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment ter beschikking met diverse topmerken als Enzoani, Maggie Sottero en Ladybird. Onze bruidszaak in Geffen is ideaal wanneer u op zoek bent naar bruidsmode in regio Uden. Met ruim 1000 m² aan bruidsmode heeft u een ongekende luxe voor de juiste trouwjurk en accessoires.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

De perfecte bruidsjurk, jumpsuit of bruidsbroekpak voor u

Zoals gezegd kent Le Michel Bruidsmode een oppervlakte met meer dan 1000 m² aan bruidsmode. De meeste merken hebben wij dan ook voor u op voorraad hangen, zowel trouwjurken, jumpsuits of bruidsbroekpakken. Ziet u niet uw ideale droomjurk in ons assortiment? Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en daarom bieden wij ook personalisatie aan om een bruidsjurk aan te passen naar jouw eigen wensen. Door ons eigen atelier zijn we in staat om alle wensen te realiseren in onze bruidsmode. Zelfs het vergroten of verkleinen van een trouwjurk behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor zult u altijd trouwen in de trouwoutfit van uw dromen!

De voordelen van Le Michel Bruidsmode

Komt u gezellig langs om onze schitterende bruidscollectie te komen passen?
Verheug u dan op de volgende voordelen van onze bruidswinkel:

  • Exclusieve bruidsmode nabij Uden
  • Meer dan alleen bruidsjurken
  • Wat dacht u van een mooi bruidsbroekpak of bruidsjumpsuit? Het kan!
  • Trouwjurken van maat 34 tot met plussize maat 64

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Plussize bruidsjurken

Bent u op zoek naar bruidsmode nabij Uden in een maatje meer? Dan is Le Michel Bruidsmode er ook voor u! Onze bruidsmodezaak beschikt namelijk over een speciale collectie met grote maten bruidsjurken. De trouwjurken binnen deze collectie lopen t/m maat 64 en geven precies de ondersteuning die u nodig heeft. Plus size bruidsmode nabij Uden gezocht? Maak dan nu een afspraak.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Uden? Dan bereikt u in zo’n 15 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Uden: stel uw vragen

Heeft u vragen over onze vele mogelijkheden? Maak een afspraak met ons en bezoek onze locatie in privé sfeer, zodat u zich volledig kunt laten betoveren door ons complete aanbod! Onze bruidszaak is op ideale rijafstand van Uden te vinden.

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode