Bruidsmode Uden

Staat u op het punt om de belangrijkste dag in uw leven te vieren? Of bent u een trotse genodigde op een trouwerij? Le Michel Bruidsmode is de aangewezen bruidszaak om u verder te helpen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment ter beschikking met diverse topmerken als Enzoani en Ladybird. Onze bruidszaak in Geffen is ideaal wanneer u op zoek bent naar bruidsmode in regio Uden. Met ruim 1000 m² aan bruidsmode heeft u een ongekende luxe voor de juiste trouwjurk en accessoires.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

De perfecte trouwjurk en bruidslingerie voor u

Zoals gezegd kent Le Michel Bruidsmode een oppervlakte met meer dan 1000 m² aan bruidsmode. De meeste merken hebben wij dan ook voor u op voorraad liggen, zowel trouwjurken als bruidslingerie. Ziet u niet uw ideale droomjurk in ons assortiment? Uw wensen zijn voor ons zeer belangrijk en daarom bieden wij aan om een eigen ontwerp te maken. Door ons eigen atelier zijn we in staat om alle wensen te realiseren in onze bruidsmode. Zelfs het vergroten of verkleinen van een trouwjurk behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor zult u altijd trouwen in de trouwjurk van uw dromen!

Bruidsmode Uden
Bruidsjurken Uden

Heren en kindertrouwkleding

Voor de bruidegom heeft Le Michel Bruidsmode een prachtige collectie van herenkostuums ter beschikking. Niet alleen de bruidegom komt dus goed aan zijn trekken bij ons, ook andere genodigde vinden het juiste pak bij ons. Voor de kleintjes heeft Le Michel Bruidsmode een fraaie collectie communie- en feestelijke kinderkleding. Wilt u uw kinderen iets leuks laten aanmeten in de style van de bruid of bruidegom? Bij ons kunt u terecht voor speciale wensen om een eigen ontwerp te realiseren. Wij denken met u mee!

De voordelen van Le Michel Bruidsmode

Komt u gezellig langs om onze schitterende trouwjurken te komen passen? Heug u dan op de volgende voordelen van onze bruidswinkel:

    • Exclusieve bruidsmode nabij Uden
    • Meer dan alleen bruidsjurken
    • Wat dacht u van een mooi trouwpak? Het kan!
    • Speciale outlet collectie
    • Trouwjurken t/m maat 64

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Plus size bruidsjurken

Bent u op zoek naar bruidsmode nabij Uden in een maatje meer? Dan is Le Michel Bruidsmode er ook voor u! Onze bruidsmodezaak beschikt namelijk over een speciale collectie met grote maten bruidsjurken. De trouwjurken binnen deze collectie lopen t/m maat 64 en geven precies de ondersteuning die u nodig heeft. Plus size bruidsmode nabij Uden gezocht? Maak dan nu een afspraak.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Uden? Dan bereikt u in zo’n 25 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Uden: stel uw vragen

Heeft u vragen over onze vele mogelijkheden? Maak een afspraak met ons en bezoek onze locatie in privé sfeer, zodat u zich volledig kunt laten overdonderen door ons complete aanbod! Onze bruidszaak is op ideale rijafstand van Uden te vinden.

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.