Bruidsmode Tilburg

Voor de grootste en mooiste collectie van bruidsmode moet u bij Le Michel Bruidsmode zijn. U ben verzekerd van de meest exclusieve trouwjurken in ons assortiment. Als erkende trouwspecialist kunnen wij u goed voorzien van service en expertise voor het vinden van dé perfecte trouwjurk. Bij ons kunt u in alle rust op zoek naar uw droomjurk of andere kleding voor uw trouwerij. Laat uw dromen uitkomen bij Le Michel, voor bruidsmode in de regio Tilburg!

Bruidsmode Tilburg

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Van bruidslingerie tot trouwjurken

Voor iedere aanstaande bruid heeft Le Michel Bruidsmode een passende bruidsjurk. Wij hebben topmerken in huis als:

  • Lady Bird;
  • Mori Lee;
  • Enzoani;
  • Maggie Sottero.

Bij uw droomjurk hoort uiteraard passende bruidslingerie. Deze lingerie zorgt er namelijk voor dat uw figuur op haar best zal uitkomen. Le Michel Bruidsmode kent een zeer uitgebreide collectie van bruidslingerie en geeft graag een passend advies. Zelfs voor uitstekende kwaliteit accessoires bent u op de goede plek bij ons. Diverse trouwboekketen, handschoenen en sluiers zullen naadloos aansluiten bij uw droomjurk!

Kinderbruidsmode

Bij andere speciale evenementen, gedacht kan worden aan een communie, hebben wij passende kleding op voorraad voor zowel jongens als meisjes. In verschillende stijlen en mooie natuurlijke stoffen zullen uw kinderen de show stelen. Onze collecties zijn uniek en kunnen ook nog eens uitstekend gecombineerd worden.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Tilburg? Dan bereikt u in zo’n 40 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Tilburg: wij verwelkom u graag

Voor alle mogelijkheden die wij te bieden, kunt u een afspraak maken. Voor bruidsmode in Tilburg en omgeving verwelkomen wij u graag in Geffen. Laat u zich onderdompelen in de prachtige trouwwereld die Le Michel Bruidsmode te bieden heeft en maak vandaag nog een afspraak om langs te komen!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.