Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Tilburg

Voor de grootste en mooiste collectie van bruidsmode moet u bij Le Michel Bruidsmode zijn. U ben verzekerd van de meest exclusieve trouwjurken in ons assortiment. Als erkende trouwspecialist kunnen wij u goed voorzien van service en expertise voor het vinden van dé perfecte trouwjurk. Bij ons kunt u in alle rust op zoek naar uw droomjurk of andere kleding voor uw trouwerij. Laat uw dromen uitkomen bij Le Michel, voor bruidsmode in de regio Tilburg!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Van trouwjurken tot bruidsbroekpak/jumpsuit

Voor iedere aanstaande bruid heeft Le Michel Bruidsmode een passende bruidsjurk. Wij hebben topmerken in huis als:

  • Ladybird;
  • Pronovias;
  • Mori Lee;
  • Enzoani;
  • Maggie Sottero.

Trouwmode voor iedere bruid

Le Michel Bruidsmode heeft vele topmerken direct in voorraad. Om er zeker van te zijn dat u met een prachtige trouwjurk vertrekt, hebben wij tot wel 1000 trouwjurken op voorraad! Zo zal iedere bruid bij ons haar geschikte trouwjurk vinden. Heeft u specifieke wensen omtrent uw trouwjurk? Geen probleem voor Le Michel Bruidsmode. Wij zijn gespecialiseerd in eigen ontwerp voor bruidsmode. Zo denken wij graag met u mee om gezamenlijk uw droomjurk te maken!

Ook voor een maatje minder of meer kunt u bij ons terecht. Le Michel Bruidsmode heeft een ruime collectie plussize trouwjurken van maat 34 tot 62. Door ons eigen atelier is het mogelijk om bij elke trouwjurk de maat aan te passen. Bent je een bruid die niet in een trouwjurk wil trouwen, kijk dan naar de grote collectie bruidsbroekpakken en jumpsuits in onze zaak!

 

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Tilburg? Dan bereikt u in zo’n 40 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Tilburg: wij verwelkom u graag

Voor alle mogelijkheden die wij te bieden, kunt u een afspraak maken. Voor bruidsmode in Tilburg en omgeving verwelkomen wij u graag in Geffen. Laat u zich onderdompelen in de prachtige trouwwereld die Le Michel Bruidsmode te bieden heeft en maak vandaag nog een afspraak om langs te komen!

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode