Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Tiel

Komt de grote dag al stiekem dichterbij en heeft u nog steeds niet uw droomjurk gevonden? Of bent u de perfecte planner en wilt u niets aan het lot overlaten? Laat u adviseren door Le Michel Bruidsmode. Wij zijn uw specialist voor bruidsmode in omgeving Tiel. Met expertise en vakkennis laten wij u graag zien waarom wij bekendstaan als dé bruidsmodezaak van Noord-Brabant. Onze gediplomeerde coupeuses staan voor u klaar om uw droomjurk aan te meten!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Dromen laten uitkomen

Een beetje spanning voor de grote dag is natuurlijk niet erg. Een passend advies om uw droomjurk te laten aanmeten is natuurlijk belangrijker. Met jarenlange ervaring op het gebied van bruidskleding kunnen wij u uitstekend adviseren. 

Trouwjurk voor iedere bruid

Le Michel Bruidsmode heeft vele topmerken direct in voorraad. Om er zeker van te zijn dat u met een prachtige trouwjurk vertrekt, hebben wij tot wel 1000 trouwjurken op voorraad! Zo zal iedere bruid bij ons haar geschikte trouwjurk vinden. Heeft u specifieke wensen omtrent uw trouwjurk? Geen probleem voor Le Michel Bruidsmode. Wij zijn gespecialiseerd in eigen ontwerp voor bruidsmode. Zo denken wij graag met u mee om gezamenlijk uw droomjurk te maken!

Ook voor een maatje minder of meer kunt u bij ons terecht. Le Michel Bruidsmode heeft een ruime collectie plussize trouwjurken van maat 34 tot 62. Door ons eigen atelier is het mogelijk om bij elke trouwjurk de maat aan te passen. Bent je een bruid die niet in een trouwjurk wil trouwen, kijk dan naar de grote collectie bruidsbroekpakken en jumpsuits in onze zaak!

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Tiel? Dan bereikt u in zo’n 40 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Tiel: neem contact op!

Wilt u alvorens een afspraak te maken meer informatie, bekijk dan gerust één van onze video’s op de website. Deze video’s geven een mooie indicatie van Le Michel Bruidsmode. Onze bruidswinkel is ideaal centraal gelegen in Geffen. Indien u dus op zoek bent naar bruidsmode in de omgeving van Tiel, kunnen wij u snel en gemakkelijk van dienst zijn. Niet alleen voor bruidskleding zijn wij de ideale partner, u vindt bij ons ook avondmode voor andere gelegenheden als een trouwerij. Neem vrijblijvend contact op en laat uw droom uitkomen bij Le Michel Bruidsmode.

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode