Bruidsmode Tiel

Komt de grote dag al stiekem dichterbij en heeft u nog steeds niet uw droomjurk gevonden? Of bent u de perfecte planner en wilt u niets aan het lot overlaten? Laat u adviseren door Le Michel Bruidsmode. Wij zijn uw specialist voor bruidsmode in omgeving Tiel. Met expertise en vakkennis laten wij u graag zien waarom wij bekendstaan als dé bruidsmodezaak van Noord-Brabant. Onze gediplomeerde coupeuses staan voor u klaar om uw droomjurk aan te meten!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Dromen laten uitkomen

Een beetje spanning voor de grote dag is natuurlijk niet erg. Een passend advies om uw droomjurk te laten aanmeten is natuurlijk belangrijker. Met jarenlange ervaring op het gebied van bruidskleding kunnen wij u uitstekend adviseren. Niet alleen aanstaande bruiden en bruidegommen hebben onze showroom al veelvoudig bezocht, ook kinderen vinden passende kledij bij ons. Voor kinderen hebben wij een zeer grote collectie op voorraad. Hierbij kunt u zelf de kleding voor uw kind samenstellen.

Daarnaast biedt ons atelier de mogelijkheid om de kleren te laten combineren met de bruidskleding. Zo kunt u met het gehele gezin een passende outfit laten combineren bij Le Michel Bruidsmode.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Tiel? Dan bereikt u in zo’n 40 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Tiel: neem contact op!

Wilt u alvorens een afspraak te maken meer informatie, bekijk dan gerust één van onze video’s op de website. Deze video’s geven een mooie indicatie van Le Michel Bruidsmode. Onze bruidswinkel is ideaal centraal gelegen in Geffen. Indien u dus op zoek bent naar bruidsmode in de omgeving van Tiel, kunnen wij u snel en gemakkelijk van dienst zijn. Niet alleen voor bruidskleding zijn wij de ideale partner, u vindt bij ons ook avondmode voor andere gelegenheden als een trouwerij. Neem vrijblijvend contact op en laat uw droom uitkomen bij Le Michel Bruidsmode.

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.