Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Over Le Michel Bruidsmode

Le Michel Bruidsmode heeft al jarenlange ervaring en is bruidsparen al sinds 1998 van dienst. Le Michel Bruidmode staat bekend om haar buitengewone service en expertise. Dit is mede te danken aan de vakkundige gediplomeerde coupeuses . In ons gloednieuwe, sfeervolle bedrijfspand vindt u 1000 m2 trouwplezier. Wij werken alleen op afspraak (073 5321085).

Le Michel Bruidsmode is een familie bedrijf, Mieke is de oprichtster van Le Michel Bruidsmode haar passie voor het bruidsvak heeft ze dan ook door gegeven aan haar dochter Michelle. Michelle is al vanaf jongs af aan met haar moeder samen bezig om Le Michel Bruidsmode te laten groeien en heeft het vak al vroeg in de vingers gekregen door dat ze de beste lerares langs haar heeft staan.

Dit duo zorgt dan ook voor een top team, samen met hun coupeuses weten ze dan precies waar ze over praten en hun passie zorgt voor de fijne sfeer die leeft in het bedrijf. Mieke & Michelle zijn dan ook niet alleen adviseuses ze zijn ook beide gediplomeerd coupeuse op deze manier kunnen de dames jou ook van heb begin tot eind zelf begeleiden.

De slag zin van Le Michel Bruidsmode luid ” Laat je betoveren door alle mogelijkheden” 
Mieke en Michelle Bieden een hele ruime collectie bruidskleding aan van trouwjurken bruidsbroekpakken tot jumpsuits waarnaast personalisatie ook nog mogelijk is. Jouw outfit nog net iets meer jou maken dat is wat personalisatie is, een kleine touche die we graag voor je maken.

Welke maat een bruid ook draagt elke bruid is bij welkom bij Mieke en Michelle, zij hebben bruidskleding in de maten 34 tot en met 62 op deze manier kunnen we elke bruid laten stralen. Want tenslotte is dat wat wij het liefste doen, Bruiden heel blij maken!

Nog een klein beetje informatie op het bedrijf zelf.

Le Michel heeft een grote collectie exclusieve bruidsjurken met verrassend, veelzijdige modellen van diverse topmerken. Wij leveren 99% van alle bruidsmodemerken en hebben minimaal 1000 stuks op voorraad. Le Michel Bruidsmode is gespecialiseerd in eigen ontwerp & personalisatie van uw bruidskleding. Tevens hebben we een Outlet. Deze bevat tenminste 250 nieuwe trouwjurken.
Heeft u een maatje meer? Is dat geen enkel probleem! Wij gaan van maat 34 tot 62, in elke maat kunt u bij ons passen.

Bruidsbroekpakken & Jumpsuits

Bent u opzoek naar iets anders als een bruidsjurk? Bent u bij Le Michel Bruidsmode aan het goede adres.
Wij hebben een afdeling gevuld met de mooiste bruidsbroekpakken en jumpsuits.
Laat je betoveren door de mogelijkheden van Mix and Match.

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode