Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Veghel

Voor bruidsmode in de regio Veghel zit u goed bij Le Michel Bruidsmode. Door jarenlange ervaring als bruidszaak kunnen wij u verder helpen met uw bruiloft. In ons nieuwe pand met meer dan 1000 m² aan bruidsmode vindt u ongetwijfeld de juiste kledij voor uw trouwerij. Vanzelfsprekend om zorgeloos te kunnen genieten van de mooiste dag van uw leven!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Prachtige finishing touch

Niet alleen voor trouwjurken kan Le Michel Bruidsmode u zeer goed helpen. Voor het juiste aanbod in alle mogelijkheden in de bruidsmodewereld kunnen wij u ook verder helpen. U kunt dan bijvoorbeeld denken jumpsuits, bruidsbroekpakken of mix and match. Le Michel Bruidsmode levert een toegevoegde waarde aan uw bruiloft. Wij leveren de finishing touch om u te laten schitteren. Le Michel Bruidsmode laat dromen uitkomen. Door onze expertise van al 26 jaar ervaring in styling advies en coupeusewerk.

Compleet assortiment bruidskleding op een plek.

Le Michel Bruidsmode heeft door haar ervaring een compleet assortiment samengesteld. Wij weten precies wat er op een dag op u af kan komen en kunnen hier een adviserende rol in spelen.  U hoeft het niet zo gek te bedenken of wij onze adviseuses hebben een passende oplossing zowel praktische voor de trouwdag al personalisatie voor jouw trouwoutfit na jouw karakter af te matchen.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Veghel? Dan bereikt u in zo’n 25 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Speciale wensen voor uw outfit?

Voor speciale wensen draaien wij ook niet om. Wij luisteren naar u en middels onze atelier kunnen uw wensen worden gerealiseerd. Een compleet trouwoutfit naar wens samenstellen? Neem contact met ons op voor een privé afspraak. Wij helpen u graag tijdens een pasafspraak en laten u de mogelijkheden zien die Le Michel Bruidsmode te bieden heeft. Voor bruidsmode in Veghel en omgeving zijn wij dé ideale bruidszaak!

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode