Bruidsmode Veghel

Voor bruidsmode in de regio Veghel zit u goed bij Le Michel Bruidsmode. Door jarenlange ervaring als bruidszaak kunnen wij u verder helpen met uw trouwerij. In ons nieuwe pand met meer dan 1000 m² aan bruidsmode vindt u ongetwijfeld de juiste kledij voor uw trouwerij. Vanzelfsprekend om zorgeloos te kunnen genieten van de mooiste dag van uw leven!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Prachtige finishing touch

Niet alleen voor trouwpakken, broekpakken en andere trouwkleding kan Le Michel Bruidsmode u zeer goed helpen. Voor het juiste aanbod aan accessoires kunnen wij u ook verder helpen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de lingerie onder uw trouwjurk of een schitterende trouwboeket. Le Michel Bruidsmode levert een toegevoegde waarde aan uw bruiloft. Wij leveren de finishing touch om u te laten schitteren. Laat dromen uitkomen bij onze bruidszaak.

Compleet assortiment bruidsjurken en bruidsaccessoires

Le Michel Bruidsmode heeft door haar ervaring een compleet assortiment samengesteld. Wij weten precies wat er op een dag op u af kan komen en kunnen hier een adviserende rol in spelen. Schoenen, tiara’s of sluiers? U hoeft het niet zo gek te bedenken of wij hebben het in ons assortiment opgenomen.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Veghel? Dan bereikt u in zo’n 30 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Speciale wensen voor uw outfit?

Voor speciale wensen draaien wij ook niet om. Wij luisteren naar u en middels onze atelier kunnen uw wensen worden gerealiseerd. Een complete trouwerij naar wens samenstellen? Neem contact met ons op voor een privé afspraak. Wij leiden u graag rond in ons pand en laten u de mogelijkheden zijn die Le Michel Bruidsmode te bieden heeft. Vrouw, man en kind komen bij ons tot hen recht voor de juiste samenstelling van kledij en overige accessoires. Voor bruidsmode in Veghel en omgeving zijn wij dé ideale bruidszaak!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.