Bruidsmode Oss

Bij Le Michel Bruidsmode kunt u terecht voor een compleet assortiment van bruidsmode in de omgeving van Oss. Indien u op zoek bent naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van bruidskleding, dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij adviseren u graag en denken met u mee. Met het juiste advies van Le Michel Bruidsmode zult u schitteren in uw bruidsjurk van onder andere:

  • – Ladybird;
  • – Enzoani;
  • – Creations of Leijten;
  • – Maggie Sottero.

Voor de dames hebben eveneens een grote collectie van bruidsbroekpakken, bruidsschoenen en bruidslingerie. Ideaal om een complete bruidslook aan te meten voor uw trouwdag. Ook voor trouwkostuums en kinderfeestkleding bent u bij ons van harte welkom. Voor bruidsparen met een kleine of grote maat hebben we een mooie collectie grote maten trouwjurken en trouwpakken in onze zaak.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Showroom

In onze bruidswinkel in Geffen, vlakbij Oss, zijn wij te vinden. Met een zeer grote showroom van wel 1.000 m² staan wij garant voor de juiste bruidskleding. Op afspraak kunt u dan uw droomkleding vinden. Met passende service en expertise zorgen wij dat uw droomdag werkelijkheid wordt.

Bruidsmode Oss: outlet

Een mooie ceremonie, trouwlocatie en vele mensen die uitgenodigd zijn maken uw dag speciaal. Echter kan het voorkomen dat u niet het budget heeft of wilt uitgeven aan het allerduurste trouwpak. Hiervoor heeft Le Michel Bruidsmode een outlet store, die u toch kan voorzien van prachtige bruidskleding. Bij ons vindt u kortingen oplopend tot wel 50%. Uiteraard vindt u in onze outlet store ook alle topmerken trouwjurken. Voor diverse stylen, modellen en vormen van goedkopere bruidsjurken kunt u daarom gerust een kijkje komen nemen.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem vandaag nog contact met ons op. Voor een impressie van realisaties en de vele mogelijkheden kunt u ons ook volgen op Facebook of Instagram!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.