Bruidsmode Boxmeer

Een mooie bruidsjurk is onmisbaar op de mooiste dag van uw leven. Le Michel Bruidsmode is de specialist voor bruidsmode in Boxmeer en omgeving. In ons bedrijfspand is een showroom aanwezig met een oppervlakte van 1000 m² aan trouwjurken-, pakken en andere bruidskleding. Hierbij is er niet alleen aandacht geschonken aan de bruid met een normale ‘maat’. Ook voor de bruid met een maatje meer hebben wij zeer exclusieve bruidsjurken in allerlei verschillende stijlen, modellen en kleuren. Onze maten lopen van 34 t/m 64 en kunnen aangepast worden in het atelier. Bij ons vindt u ongetwijfeld de juiste bruidsmode voor uw bruiloft in Boxmeer!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Compleet assortiment van bruidsmode

Bij ons in de showroom vindt u diverse collecties voor heren, dames en kinderen. In het herenassortiment zijn er vele trouwpakken, schoenen en accessoires. Onder de herenaccessoires vallen onder andere:

– Gilets;
– Stropdassen;
– Overhemden.

Voor dames heeft Le Michel Bruidsmode de beschikking over vele bruidsjurken, broekpakken, lingerie, schoenen en meer! Tot slot beschikken wij over een kinderassortiment, waarbij de collectie gaat van hele officiële kleding tot casual sets. Het is mogelijk om zowel een eigen ontwerp te laten maken als een standaard maat te kiezen.

Bruidsmode Boxmeer: neem contact op

Bent u overtuigd en woonachtig in Boxmeer? Kom in contact met ons en laat u zich verrassen door Le Michel Bruidsmode. Wij hebben gegarandeerd voor u de juiste bruidskleding op voorraad. Wij laten wensen uitkomen. Niet alleen voor de mooiste dag van uw leven, maar ook voor andere speciale gelegenheden.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Boxmeer? Dan bereikt u in zo’n 40 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Volgt u Le Michel Bruidsmode al op Facebook, Twitter of Instagram? Via deze kanalen kunt u uitstekend op de hoogte blijven van de laatste trends met betrekking tot bruidsmode én alvast een kleine impressie krijgen van onze mogelijkheden!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.