Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Boxmeer

Een mooie bruidsjurk is onmisbaar op de mooiste dag van uw leven. Le Michel Bruidsmode is de specialist voor bruidsmode in Boxmeer en omgeving. In ons bedrijfspand is een showroom aanwezig met een oppervlakte van 1000 m² aan trouwjurken-, pakken en andere bruidskleding. Hierbij is er niet alleen aandacht geschonken aan de bruid met een normale ‘maat’. Ook voor de bruid met een maatje meer hebben wij zeer exclusieve bruidsjurken in allerlei verschillende stijlen, modellen en kleuren. Onze maten lopen van 34 t/m 64 en kunnen aangepast worden in het atelier. Bij ons vindt u ongetwijfeld de juiste bruidsmode voor uw bruiloft in Boxmeer!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Voor dames heeft Le Michel Bruidsmode de beschikking over vele bruidsjurken, broekpakken, lingerie, schoenen en meer! Heb je een maatje meer, bekijk dan de grote collectie plussize trouwjurken. 

Bruidsmode Boxmeer: neem contact op

Bent u overtuigd en woonachtig in Boxmeer? Kom in contact met ons en laat u zich verrassen door Le Michel Bruidsmode. Wij hebben gegarandeerd voor u de juiste bruidskleding op voorraad. Wij laten wensen uitkomen. Niet alleen voor de mooiste dag van uw leven, maar ook voor andere speciale gelegenheden.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Boxmeer? Dan bereikt u in zo’n 40 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Volgt u Le Michel Bruidsmode al op Facebook, Twitter of Instagram? Via deze kanalen kunt u uitstekend op de hoogte blijven van de laatste trends met betrekking tot bruidsmode én alvast een kleine impressie krijgen van onze mogelijkheden!

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode