Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Nijmegen 

Voor bruidsmode in de regio Nijmegen komt u naar Le Michel Bruidsmode. Wij staan al vele jaren bekend door onze buitengewone service en expertise. Vele gelukkige bruiden en bruidegoms zijn u al voorafgegaan voor trouwkledij. Onze gloednieuwe en sfeervolle bruidszaak is geopend in Geffen. Wij staan klaar om u te voorzien van de leukste trouwadviezen. Deze adviezen kunnen gericht zijn op de juiste trouwjurk, maar ook op de mooiste accessoires passende bij u kleren.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Uw bruidswinkel voor het compleet gezin

Le Michel Bruidsmode biedt een grote collectie van bruidsjurken.  Ongetwijfeld dat u zich in uw nopjes voelt bij het zien van onze ruime showroom. U vindt bij ons een zeer groot assortiment van:

  • Bruidsjurken
  • Bruidsjurken plussize
  • Bruidsbroekpakken/Jumpsuits

Iedere vrouw zal iets vinden wat volledig bij haar past. 

Trouwjurken passen? Ontdek uw route! 

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Nijmegen? Dan bereikt u in zo’n 30 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Pasafspraak;

Maak gerust een afspraak voor het vinden van uw droomjurk. Bij Le Michel Bruidsmode staat de koffie voor u klaar en vindt u gegarandeerd kledij om uw droomdag te verwezenlijken! Door onze centrale ligging in Noord-Brabant bent u zeer snel ter plaatse om een bezoekje af te leggen. Volgt u ons al op Facebook of Instagram? Verkrijg direct een inzicht in uw mogelijkheden!

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode