Bruidsmode Nijmegen

Voor bruidsmode in de regio Nijmegen komt u naar Le Michel Bruidsmode. Wij staan al vele jaren bekend door onze buitengewone service en expertise. Vele gelukkige bruiden en bruidegoms zijn u al voorafgegaan voor trouwkledij. Onze gloednieuwe en sfeervolle bruidszaak is geopend in Geffen. Wij staan klaar om u te voorzien van de leukste trouwadviezen. Deze adviezen kunnen gericht zijn op de juiste trouwjurk, maar ook op de mooiste accessoires passende bij u kleren.

Bruidsmode Nijmegen

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Uw bruidswinkel voor het compleet gezin

Le Michel Bruidsmode biedt een grote collectie van bruidsjurken.  Ongetwijfeld dat u zich in uw nopjes voelt bij het zien van onze ruime showroom. U vindt bij ons een zeer groot assortiment van:

  • Bruidsjurken;
  • Bruidslingerie;
  • Broekpakken.

Iedere vrouw zal iets vinden wat volledig bij haar past. Maar: Le Michel Bruidsmode denkt verder. Ook voor mannen en kinderen verzorgen wij de trouwkleding. Tevens bieden wij bij zowel mannen, vrouwen als kinderen passende accessoires aan. Uw kleding zal daarom altijd zeer compleet zijn en aanvoelen.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Nijmegen? Dan bereikt u in zo’n 30 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Nijmegen: trouwjurken outlet

Voor goedkope bruidsmode in Nijmegen en omgeving kunt u terecht bij Le Michel Bruidsmode. Wij weten als geen ander dat een trouwerij een zeer dure aangelegenheid is. Om iedereen van dienst te kunnen zijn, bieden wij daarom trouwjurken aan die minder duur zijn. Hoge kortingen tot 70 procent vindt u in onze outlet store. U vindt hier trouwjurken vanaf €295,- tot €1.000,-.

Maak gerust een afspraak voor het vinden van uw droomjurk. Bij Le Michel Bruidsmode staat de koffie voor u klaar en vindt u gegarandeerd kledij om uw droomdag te verwezenlijken! Door onze centrale ligging in Noord-Brabant bent u zeer snel ter plaatse om een bezoekje af te leggen. Volgt u ons al op Facebook of Instagram? Verkrijg direct een inzicht in uw mogelijkheden!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.