Bruidsmode Deurne

Als grootste bruidsmodezaak van Noord-Brabant kunt u uitstekend bij ons terecht voor bruidsmode in de omgeving van Deurne. Met een sfeervol bedrijfspand vindt u voor meer dan 1.000 m² aan trouwplezier bij Le Michel Bruidsmode.
Bruidsmode Deurne

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Zowel dure- als goedkope trouwjurken

Wij bieden een groot en exclusief assortiment van trouwjurken. Momenteel hebben wij zelfs 1.000 verschillende trouwjurken op voorraad in diverse stijlen en prijsklassen. Heeft u een minder budget en derhalve op zoek naar een goedkope trouwjurk? Bekijk onder trouwjurken outlet diverse modellen die uit de collectie gaan. De prijzen in de outlet variëren al van €195,- tot €995,-!

Prachtige bruidsaccessoires en bruidsmode

Le Michel Bruidsmode levert een compleet pakket aan bruidsmode in de regio Deurne. Wij staan voor alles wat met trouwen te maken heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan gerenommeerde trouwmerken als Ladybird, St. Patrick en Mori Lee. Verder vindt u bij ons prachtige trouwaccessoires die aansluiten op uw trouwjurk. Onder accessoires vindt u:

  • -Sieraden;
  • -Tiara’s;
  • -Sluiers;
  • -Handschoenen;
  • -Zijdeboeketten.

Wij heten u graag van harte welkom in onze bruidsmodezaak om te kijken hoe de bruidsaccessoires staan in combinatie met de trouwjurk. Door volledige aandacht aan u als klant te geven, wordt u op een gezellige en professionele manier geholpen. Hierbij werkt Le Michel Bruidsmode uitsluitend op afspraak, zodat wij zeker weten dat uw privacy gerespecteerd wordt.

Say Yess To The Dress

Misschien dat u ons al kent van het televisieprogramma Say Yess To The Dress, gemaakt door TLC. De kennismaking, meet en greet, met Randy Fenoli was hierbij voor ons zeer inspirerend en uitzonderlijk om mee te maken. De gerenommeerde merken op de catwalk zijn uiteraard ook te vinden in onze showroom.

Trouwjurken passen? Ontdek uw route!

Kiest u voor een bezoek aan Le Michel Bruidsmode tijdens de zoektocht naar bruidsmode in de regio Deurne? Dan bereikt u in zo’n 50 minuten onze gezellige bruidsmodezaak. De exacte afstand en route vanaf uw vertrekpunt bekijken? Dat kan eenvoudig via onderstaande kaart.

Bruidsmode Deurne: maak direct een afspraak!

Mooie details, een open rug of juist soepel vallende stoffen: Le Michel Bruidsmode is uw bruidsmodezaak in omgeving Deurne. Maak een afspraak op onze locatie in Geffen door contact met ons op te nemen. Wij dragen graag een steentje bij aan uw speciale dag!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.