Bruidsmode Den Bosch

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar dé perfecte trouwjurk? Le Michel Bruidsmode heeft een uitgebreid assortiment van bruidsmode in de omgeving van Den Bosch. Wij hebben verschillende modellen en kleuren trouwjurken, variërend van maat 34 t/m 64. In onze sfeervolle bruidszaak, gevestigd in Geffen, vindt u aan 1000 m² trouwplezier.

Trouwjurken Den Bosch

Voor iedere bruid heeft Le Michel Bruidsmode dé perfecte jurk. Met meer dan 1.000 trouwjurken op voorraad van diverse topmerken vinden wij samen de trouwjurk die bij u past. Er zijn vele variaties mogelijk, zoals een super vrouwelijke uitstraling met mooie details. Deze details kunnen bijvoorbeeld slaan op een open rug of met kant. De verschillende modellen die Le Michel Bruidsmode te bieden heeft, zijn:

  • – Silhouette;
  • – Princess;
  • – Exclusief;
  • – Kort;
  • – Gekleurd.

Daarnaast is goede lingerie zeker niet onbelangrijk voor de perfecte pasvorm van uw trouwjurk. Bruidslingerie laat uw figuur op zijn best uitkomen. Laat u adviseren om te bepalen welk model het best bij u past.

Trouwpakken Den Bosch

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u niet in een bruidsjurk wilt trouwen. In deze situatie heeft Le Michel Bruidsmode voor u een collectie zeer exclusieve trouwpakken. De meeste trouwpakken worden speciaal voor u op maat gemaakt. Met onze atelier maken wij een trouwpak speciaal voor u, indien u niks kunt vinden onze collectie.

Le Michel Bruidsmode werkt alleen op afspraak, zodat u in alle rust onze collecties kunt doorlopen. Zo heeft u alle tijd om uw droomkledij te vinden. Kom met ons in contact voor uw bruidsmode in de omgeving van Den Bosch. Wij staan voor u klaar met passend advies. Eveneens kunt u alvast een kleine impressie van onze mogelijkheden krijgen op Facebook en Instagram.

Trouwjurken

Trouwjurken

Trouwjurken

Grote maten

Trouwjurken

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.