Bruidsmode Waalwijk

Zoekt u dé perfecte trouwjurk voor de mooiste dag van uw leven? Le Michel Bruidsmode, voor bruidsmode in Waalwijk, staat bekend om haar buitengewone vakmanschap en expertise. Wij bieden u meer dan 1.000 trouwjurken van verschillende bekende bruidsmerken in diverse stijlen, modellen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bruidsjurken met mooie details en een vrouwelijke uitstraling, zoals een rug met kant of soepel vallende stoffen. In combinatie is het mooie kant of een glitterlijfje en grote rokken met een sleep, ook oogverblindend mooi. Maak de juiste keuze in onze bruidszaak te Geffen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidslingerie bij uw bruidsjurk

Verder mag bruidslingerie zeker niet ontbreken op de mooiste dag van uw leven. Het laat uw figuur op haar best uitkomen en zorgt voor de perfecte pasvorm van uw trouwjurk. Wij hebben een ruime collectie en geven u graag advies over passende bruidslingerie bij uw bruidsjurk. Ook voor de bruid die wilt trouwen in een pak, hebben wij een uitgebreid assortiment aan dames trouwpakken. De bruidsbroekpakken zijn stoer en pittig, maar daarnaast wel ontzettend vrouwelijk. Het is mogelijk om naar eigen ontwerp het trouwpak samen te stellen.

Trouwpakken

Uiteraard kunnen de heren ook terecht bij Le Michel Bruidsmode. Wij hebben een grote exclusieve collectie trouwpakken, welke volledig zijn afgestemd met verschillende accessoires. De modellen en stoffen zijn naar eigen keuze te bepalen. Zelfs wanneer u een maatje meer heeft, kunt u bij Le Michel Bruidsmode terecht. Wij gaan van maat 44 tot en met 64.

Wij werken alleen op afspraak zodat u in een besloten gezelschap alle tijd en ruimte heeft om op zoek te gaan. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.