Bruidsmode Waalwijk

Zoekt u dé perfecte trouwjurk voor de mooiste dag van uw leven? Le Michel Bruidsmode, voor bruidsmode in Waalwijk, staat bekend om haar buitengewone vakmanschap en expertise. Wij bieden u meer dan 1.000 trouwjurken van verschillende bekende bruidsmerken in diverse stijlen, modellen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bruidsjurken met mooie details en een vrouwelijke uitstraling, zoals een rug met kant of soepel vallende stoffen. In combinatie is het mooie kant of een glitterlijfje en grote rokken met een sleep, ook oogverblindend mooi. Maak de juiste keuze in onze bruidsmodezaak in Geffen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidslingerie bij uw bruidsjurk

Verder mag bruidslingerie zeker niet ontbreken op de mooiste dag van uw leven. Het laat uw figuur op haar best uitkomen en zorgt voor de perfecte pasvorm van uw trouwjurk. Wij hebben een ruime collectie en geven u graag advies over passende bruidslingerie bij uw bruidsjurk. Ook voor de bruid die wilt trouwen in een pak, hebben wij een uitgebreid assortiment aan dames trouwpakken. De bruidsbroekpakken zijn stoer en pittig, maar daarnaast wel ontzettend vrouwelijk. Het is mogelijk om naar eigen ontwerp het trouwpak samen te stellen.

Bruidsmode Waalwijk
Bruidsjurken Waalwijk

Bruidsjurken passen bij Le Michel? Ontdek onze voordelen!

Brengt u een bezoekje aan de meest unieke bruidswinkel nabij Waalwijk? Ontdek dan snel op de volgende voordelen:

  • Schitterende bruidsmode nabij Waalwijk
  • Ook voor lingerie, schoenen, sieraden en meer!
  • Exclusieve trouwpakken
  • Outlet trouwjurken vanaf € 299,-
  • Speciale collectie grote maten trouwjurken

Ook voor bruiden met een maatje meer

Ook wanneer u op zoek bent naar plus size bruidsmode nabij Waalwijk, bent u bij ons aan het juiste adres! Brengt u een bezoekje aan onze bruidswinkel? Dan vindt u een uitgebreide en schitterende collectie grote maten bruidsjurken t/m maat 64. Ook u zal schitteren op uw grote dag! Onze grote maten trouwjurken geven nét dat beetje extra ondersteuning op de benodigde plekken en kleden u af op diverse plekken.

Routebeschrijving

Wilt u onze schitterende collectie bruidsmode nabij Waalwijk komen passen? Maak dan snel een afspraak en ontdek de route naar onze bruidswinkel via onderstaande kaart. In ongeveer een half uurtje rijden vanaf Waalwijk bereikt u onze sfeervolle bruidsmodezaak.

Trouwpakken

Uiteraard kunnen de heren ook terecht bij Le Michel Bruidsmode. Wij hebben een grote exclusieve collectie trouwpakken, welke volledig zijn afgestemd met verschillende accessoires. De modellen en stoffen zijn naar eigen keuze te bepalen. Zelfs wanneer u een maatje meer heeft, kunt u bij Le Michel Bruidsmode terecht. Wij gaan van maat 44 tot en met 64. Bruidsmode nabij Waalwijk gezocht? Kies ons!

Wij werken alleen op afspraak zodat u in een besloten gezelschap alle tijd en ruimte heeft om op zoek te gaan. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.