Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Bruidsmode Waalwijk

Zoekt u dé perfecte trouwjurk voor de mooiste dag van uw leven? Le Michel Bruidsmode, voor bruidsmode in Waalwijk, staat bekend om haar buitengewone vakmanschap en expertise. Wij bieden u meer dan 1.000 bruidsjurken van verschillende bekende bruidsmerken in diverse stijlen, modellen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bruidsjurken met mooie details en een vrouwelijke uitstraling, zoals een rug met kant of soepel vallende stoffen. In combinatie is het mooie kant of een glitterlijfje en grote rokken met een sleep, ook oogverblindend mooi. Maak de juiste keuze in onze bruidsmodezaak in Geffen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Voor elke bruid een passende Trouwoutfit

De bruidscollectie van Le Michel Bruidsmode is van de uitgebreidste. alle stylen vormen in een winkel. Het laat uw figuur op haar best uitkomen en Le Michel zorgt voor de perfecte pasvorm van uw trouwjurk, trouwjumpsuit of bruidsbroekpak. Wij hebben een ruime collectie van maat 34 tot maat 64. Daarnaast zijn alle adviseuses ook coupeuse en kunnen je goed helpen zowel met pasvorm als eventuele personalisatie. Personalisatie is bijvoorbeeld het verzetten van een kantstukje mouwen of geen mouwen etc.

Bruidsjurken passen bij Le Michel? Ontdek onze voordelen!

Brengt u een bezoekje aan de meest unieke bruidswinkel nabij Waalwijk? Ontdek dan snel op de volgende voordelen:

  • Schitterende bruidsmode nabij Waalwijk
  • Ook voor bruidsjumpsuits en bruidsbroekpakken!
  • Met ook een speciale collectie grote maten trouwjurken
  • De bruidszaak met het uitgebreidste assortiment bruidsmode.

Ook voor bruiden met een maatje meer

Ook wanneer u op zoek bent naar plussize bruidsmode nabij Waalwijk, bent u bij ons aan het juiste adres! Brengt u een bezoekje aan onze bruidswinkel? Dan vindt u een uitgebreide en schitterende collectie grote maten bruidsjurken t/m maat 64. Ook u zal schitteren op uw grote dag! Onze grote maten trouwjurken geven nét dat beetje extra ondersteuning waar nodig en wij zorgen ervoor dat de bruidskleding jouw prachtig kleed. De bruid laten stralen is voor ons een pre!

Routebeschrijving

Wilt u onze schitterende collectie bruidsmode nabij Waalwijk komen passen? Maak dan snel een afspraak en ontdek de route naar onze bruidswinkel via onderstaande kaart. In ongeveer een half uurtje rijden vanaf Waalwijk bereikt u onze sfeervolle bruidsmodezaak.

Bruidsmode Waalwijk : maak nu een afspraak!

 Wij werken alleen op afspraak zodat u in een besloten gezelschap alle tijd en ruimte heeft om op zoek te gaan. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode