Personaliseren mogelijk

Uitgebreide collectie grote maten

Grootste collectie jumpsuits en bruidsbroekpakken

Snel een pasafspraak plannen

Trouwjurken Den Bosch

Voor dé perfecte trouwjurk in Den Bosch en omgeving kunt u terecht bij Le Michel Bruidsmode. Wij hebben een zeer groot en volledig assortiment van trouwjurken. Met een grote showroom en vakkundig personeel kunt u met een gerust hart uw trouwjurk kiezen op onze locatie. Met een keuze uit ruim 1.000 trouwjurken kiest u te allen tijde de juiste jurk voor uw droomdag.

Bruidsmode Den Bosch: ruime keuze

Le Michel Bruidsmode heeft de beschikking over meerdere modellen bruidsjurken. U kunt dan denken aan:

  •  Silhouette;
  • Princess;
  • Exclusief;
  • Kort;
  • Gekleurd.

Gezamenlijk zullen we kijken wat het beste bij u past als bruid. Uiteraard gaat dit gepaard met de keuze van juiste accessoires. Met die prachtige tiara van Poirier zult u zich als een koningin te rijk voelen. Of wat te denken van die meterslange sluier van Italiaanse kant. Elke accessoire die wij te bieden hebben, zullen naadloos passen bij uw trouwjurk. Zo zult u compleet en schitterend voor het altaar verschijnen!

Bruidswinkel voor getuigen en meer

Heeft u het voorrecht om getuige te zijn als beste vriend(in), broer of zus? Geen zorgen! Bij Le Michel Bruidsmode hebben wij avondjurken en herenkostuums op voorraad. Hoewel het niet uw grote dag is, zorgen wij er stiekem voor dat het toch een klein beetje als uw dag kan aanvoelen.

Ook wanneer u geen getuige bent maar een belangrijke gast, kunt u gerust langskomen bij onze showroom. Door onze complete collectie zal u met een tevreden hart weggaan. Om uw privacy zo veel mogelijk te kunnen respecteren, werken wij alleen op afspraak. Hierdoor kunt u op uw gemakje op zoek gaan naar uw droomjurk. Heeft u nog vragen of wilt een trouwjurk passen? Neem direct contact met ons op, wij verwelkomen u graag in onze bruidszaak in de regio Den Bosch.

amelie bridal, maggie sottero, ladybird

Trouwjurken

Grote maten trouwjurken categorie

Grote maten trouwjurken

Bruidsbroekpakken categorie

Bruidsbroekpakken

Pasafspraak maken?

Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem hier contact op of maak telefonisch een afspraak via 073 532 1085.

Michelle Pels - Schuurmans
Le Michel Bruidsmode