Le Michel Bruidsmode

De grootste bruidsmodezaak van Noord-Brabant

Welkom bij Le Michel bruidsmode gevestigd in het landelijk gelegen pittoreske dorpje Geffen, tussen Den Bosch en Oss. Wij zijn één van de grootste bruidsmodezaak van Noord-Brabant en daar zijn we trots op!

Le Michel Bruidsmode heeft jarenlange ervaring op het gebied van bruidsmode. Al sinds 1998 verzorgen wij de kleding van speciale gelegenheden. Als bruidsmodezaak staan wij bekend om onze buitengewone service en expertise. Dit is mede te danken aan onze stylistes en gediplomeerde coupeuses. In het gloednieuwe sfeervolle bedrijfspand vindt u voor meer dan 1000 m² aan trouwplezier.

♥ Gespecialiseerd in grote maten bruidsmode en bruidsbroekpakken.
♥ Eerlijk advies en bruidsmode aangepast naar jouw wensen! 
♥ Vrijblijvend pasafspraak 
♥ CBW-erkend
  

Bruidsmodezaak Le Michel Bruidsmode
assortiment

Bruidsmode

Voor zowel dames, heren als kinderen bieden wij een uitgebreid assortiment van bruidsmode. Met vakkundige coupeuses maken wij uw bruidsjurk, broekpak en andere kledij op maat. Wij laten u stralen op de mooiste dag van uw leven.

Trouwjurken Den Bosch

Trouwjurken

Grote maten trouwjurk Den Bosch

Grote maten

Bruidsbroekpakken Den Bosch

Bruidsbroekpakken

Trouwpakken

Trouwpakken

Kinderbruidsmode

Kinderbruidsmode

Bruidsjurk
voor de mooiste dag van uw leven

De perfecte bruidsjurk

Kom een kijkje nemen bij Le Michel Bruidsmode. Wij bieden u de keus uit meer dan 1000 verschillende trouwjurken van gerenommeerde bruidsmerken in diverse modellen, stijlen en kleuren. Wij gaan van maat 34 t/m 64.

Neem gerust een kijkje op onze website voor al uw mogelijkheden. Uiteraard bent u ook welkom in onze ruime bruidsmodezaak. Maak een afspraak (073 5321085) en kom gezellig een kopje koffie drinken. Le Michel Bruidsmode: uw bruidsmodezaak in Noord-Brabant!

Nieuw

Ons laatste nieuws

update Corona virus

 Lieve bruiden,

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en zijn dus gewoon volgens de normale openingstijden geopend.
In onze winkels houden wij een strikt beleid wat betreft de hygiëne, dat wil zeggen dat we 2x daags de winkel op aanraakpunten ontsmetten en uiteraard geen handen schudden.
Wij willen jou en je entourage vriendelijk verzoeken als je hoest, verkouden bent of koorts hebt ons een andere keer te bezoeken en de afspraak te verzetten. Wij ontvangen per pasafspraak alléén de bruid met drie genodigde, verder is het mogelijk om te skypen of facetimen. Wat betreft het op maat maken van reeds aangekochte trouwjurken gelden de zelfde regels.
De leveringen van de reeds bestelde trouwjurken lopen tot nu toe gewoon volgens plan. De afgelopen dagen hebben wij zoals gewoonlijk heel veel bestelde trouwjurken binnen gekregen.
Maak je je nog ergens zorgen over? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Uiteraard houden wij alles nauwlettend in de gaten om onze bruiden de gebruikelijke service te kunnen bieden die men van ons gewend is.
In goede gezondheid ontvangen wij u graag in onze winkels en diegene die geveld zijn door ziekte willen wij vanuit ons hele team veel beterschap wensen.
Le Michel bruidsmode team
Plus size event bij Le Michel bruidsmode

Plus size event bij Le Michel bruidsmode

Deze dag presenteren wij de gehele nieuwe collectie 2021 grote maat trouwjurken van Bridalstar in de winkel, een unieke kans dus!

Tijdens dit event zal ook de ontwerpstere van Bridalstar zelf aanwezig zijn, waar we meteen al jouw personalisaties van de bruidsjurk mee door kunnen spreken. Je krijgt een persoonlijke adviseuse toegewezen en samen met je entourage van max 2 personen mag genieten van deze ”special day” onder genot van een hapje en drankje!

Plus size model Kelly Bloemhof is ook aanwezig en zij zal tussendoor jullie verschillende trouwjurken van de 2021 collectie laten zien. Er is zelfs een kapster aanwezig om te zorgen dat je het complete plaatje helemaal kunt inbeelden.

Last but least krijg je van ons bij aankoop van een bruidsjurk een bijpassend cadeau!

WAT MOET JE DOEN OM HIERBIJ AANWEZIG TE KUNNEN ZIJN?
Meld je via de mail aan voor de datum en de tijd van 09.30, 12.00 of 15.00 uur en je krijgt van ons een berichtje en dan kan jij 24 of 25 oktober definitief blokken in je agenda en ben jij aanwezig bij onze trunckshow?

Trouwjurk grote maten in België

Trouwjurk grote maten in België

Le Michel bruidsmode is een gevestigde waarde in de wereld van de plussize huwelijksmode, en met een reden: Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de branche kent de plus-size bruidsmode voor onze professionele stylistes amper nog geheimen, met als gevolg dat we vaak reeds in een oogopslag kunnen inschatten wat voor trouwjurk uw figuur het beste zal complimenteren. Ons team van ervaringsdeskundigen streeft ernaar in onze showroom telkens een ontspannen en warme sfeer te creëren, waarin u zich zelfzeker en comfortabel voelt terwijl u onder onze persoonlijke begeleiding naar hartelust bruidsjurken kan uitproberen. Doordat wij ons specialiseren in trouwmode voor een maatje meer, kan u bij ons immers quasi elk trouwkleed in het assortiment op het moment zelf passen zonder u gelimiteerd te voelen in uw keuze omwille van uw volslanke figuur.

Pasafspraak maken?

Pasafspraak maken? Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur).

Langskomen met familie of vriendinnen? Dat is geen probleem! Neem via onderstaande knop contact op of maak telefonisch een afspraak via  073 532 1085.