• zo
  24
  sep
  2017
  in De koekbouw te Veghel

  Hij komt er weer aan! De leukste trouwbeurs in Veghel waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Wij van Le Michel bruidsmode zijn er ook bij met een mooie presentatie van trouwjurken en trouwpakken. Na een bezoek aan de leuke trouwbeurs ben je volledige op hoogte, of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingstips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 24 september kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen ook een gratis goodiebag.

  Beleef, proef en geniet tijdens deze bruidsbeurs op een unieke trouwlocatie in Veghel. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij de Koekbouw. Benieuwd hoe de Koekbouw het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

  bruidspaar le Michel bruidsmode

  Trouwbeleving de Koekbouw te Veghel

 • vr
  20
  okt
  2017
  zo
  22
  okt
  2017
  spoorpad 10a te geffen

  VIP Showweekend
  20 - 21 - 22 oktober 2017

  Onder genot van een hapje en
  drankje, kunt U de collectie
  2018 passen en bewonderen
  en ontvangt U een Goodybag
  t.w.v. € 350,-

  Maak vrijblijvend een afspraak
  073-5321085
  pand le michel bruidsmode

 • vr
  17
  nov
  2017
  zo
  19
  nov
  2017
  09:30Spoorpad 10A

  VIP Showweekend
  20 - 21 - 22 oktober 2017

  Wij ontvangen U graag tijden ons VIP showweekend, onder genot van een hapje en drankje,  om U de nieuwe trouwjurken collectie 2018 te laten passen en bewonderen. De nieuwe collectie bruidsjurken met verrassende details en trendy modellen. Mooie trouwjurken variërend in alle stijlen, maten, kleuren en in verschillende prijsklassen. Bekijk onze bruidsjurken online en maak eenvoudig een pasafspraak om  tijdens het gezellig pasweekend ontvangt U een Goodybag t.w.v. € 350,-

  Maak vrijblijvend een afspraak
  073-5321085trouwjurken, trouwpakken, bruidsjurken omgeving Den Bosch en Oss, Mieke en Michel, le michel bruidsmode team

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!